Listing 1 - 10 of 122 << page
of 13
>>
Sort by
Vleesch in de kuyp : curiosa rond het vleesbedrijf door de eeuwen heen.
Year: 1988 Publisher: Gent : Kredietbank,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

vlees

Vlees in de pan door de eeuwen heen Tis al vant vercken : catalogus van de kunst- en documentaire tentoonstelling over vee en vlees : historisch overzicht.
Year: 1988 Publisher: Antwerpen : Stad Antwerpen,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

vlees

Over kopvlees en Dendermonds kopvlees.
Author:
Year: 2008 Publisher: Dendermonde : Stedelijke Musea Dendermonde,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

varken --- vlees --- Dendermonde.


Book
Recent advances in the chemistry of meat : the proceedings of a symposium organised by the food chemistry group of the Royal Society of Chemistry and the food group of the Society of chemical industry, 14th-15th April 1983, Langford, Bristol

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Vlees
Author:

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Het varken

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

Keywords

Varken --- Vlees --- Jeugdpoëzie


Book
Vlees.
Authors: ---
ISBN: 9789001221645 9789001305611 Year: 2007 Publisher: Groningen Wolters-Noordhoff

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Meat science
Author:
ISBN: 0080307892 1322254257 1483279561 Year: 1988 Publisher: Oxford Pergamon

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Book
Lekker dier!? : dierlijke productie en consumptie in de 19de en 20ste eeuw
Authors: --- ---
ISBN: 905617990X Year: 2003 Publisher: Leuven : Centrum voor agrarische geschiedenis,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract


Dissertation
Het relatieve belang van enerzijds morele en anderzijds conventionele verantwoordelijkheid op de bereidheid om minder vlees te eten
Authors: --- ---
Year: 2012 Publisher: Gent : s.n.,

Loading...
Export citation

Choose an application

Bookmark

Abstract

In deze masterproef werd onderzocht in welke mate morele verantwoordelijkheid en conventionele verantwoordelijkheid een invloed hebben op het al dan niet eten van vlees door de consument. Deze types van verantwoordelijkheden werden aan de hand van verschillende variabelen onderzocht via een enquête bij 270 respondenten, waarbij resulteerde dat zowel de morele als de conventionele verantwoordelijkheid een invloed hebben op het eetgedrag van de consument qua vlees. Uit de resultaten bleek ook dat er beide types van verantwoordelijkheid een andere belang hebben afhankelijk van het geslacht van de consument.

Listing 1 - 10 of 122 << page
of 13
>>
Sort by